top of page
Mattias_round.png

(+47) 415 97 784

icon-tilbake.png
  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Mattias Carlsson

Produsent | Regissør | Koreograf

Mattias kommer fra Mjölby utenfor Norrköping men har de seneste 20 årene bodd  i Oslo. 

De siste årene har han bl. a. regissert forestillinger som Optimist, Flashdance, West Side Story og Sister Act på Chateau Neuf og sammen med Teodor Janson hatt regi på Hilde Louise Asbjørnsens Stardust på Christiania Teater.

 

Han er også mannen bak FLASHMOB under ESC Oslo 2010. Han har hatt regi og/eller koreografi på store produksjoner som Crazy for you, The Sound of Music, La Cage Aux Folles, Allsang på Skansen, Eurovision Song Contest, Melodi Grand Prix, Melodifestivalen, Idrettsgalla og TV2 Artistgalla.

 

Han har gjort koreografien til Disney’s Mary Poppins på Göteborgsoperaen og hadde regi og koreografi på Chicago og Addams Family (Europapremiere) i Norrköping.

 

Han har sin utdannelse fra Balettakademiens Musikalteaterlinje i Göteborg og har også stått på scenen i mange ulike produksjoner gjennom årene. Han har medvirket i musikalene Cyrano og My Fair Lady (Oscarsteatern), 42nd Street (Slagthuset) og Girls Night Out (Palladium). Vi har sett han i Jekyll & Hyde og Oväder. I de sistnevnte stod han alene for koreografien. Han var også å se i Komedie i kveld sammen med bl.a. Rolf Wesenlund på Chat Noir.

 

Til oppsetningen Trollkarlen fra Oz, Guys & Dolls, Spelman på taket og Röda Nejlikan har Mattias både gjort koreografi og medvirket som skuespiller. Han er også en av orginalmedlemmene i den svenske gruppen Schlagerfeber.

bottom of page