top of page

Den andre mannen i meg


«Den andre mannen i meg» er en kritikerrost forestilling basert på dagbøkene til Olav H. Hauge med Henrik Mestad og saksofonist Trygve Seim. 

Forestillingen har tidligere hatt formidabel suksess på Nationaltheatret der den spilte for fulle hus og utsolgte ekstraforestillinger i 2013. NRK har i tillegg produsert en storslagen TV-versjon av forestillingen, samt et hørespill for radio. Aftenpostens anmelder ga hørespillet terningkast seks og hyllet Mestad for sin tolkning om Hauge og de indre kampene hans mot sinnslidelse og schizofreni: «Hjertemedisin. Her er Henrik Mestad i sin hittil beste rolle».

I anledning hundreårsjubileet for dikteren Olav H. Hauge tok skuespiller Henrik Mestad på seg utfordringen med å formidle de voldsomme kreftene som preget forfatterens liv og diktning. Resultatet ble den kritikerroste forestillingen «Den andre mannen i meg» som tar utgangspunkt i Hauges dagbøker. Den anerkjente saksofonisten Trygve Seim har komponert musikken i forestillingen og dramaturg er ingen ringere enn danseren Ingrid Lorentzen.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии

Оценка: 0 из 5 звезд.
Еще нет оценок

Добавить рейтинг
bottom of page