top of page

Grease Trondheim

Grease i Trondheim Spektrum blir Norges største oppsetning av suksessmusikalen noensinne med plass til 7.600 publikummere!

En av historiens mest ikoniske feelgood-musikaler kommer til Trondheim Spektrum på selveste skuddårsdagen!

Musikalen har allerede spilt for titusenvis av mennesker i både Oslo og Stavanger og i februar er det altså Trondheim som står for tur. Denne gang i arena-versjon der alle sangene synges på engelsk så her blir det allsang! Under ledelse av regissør Tom Sterri får vi oppleve noen av landets beste musikalartister, inkludert trønderne Mari Haugen Smistad, John Masaki og Benedicte Søreng, samt et stort orkester ledet av britiske Matthew Reeve.

Trondheims nye storstue forvandles til Amerika på slutten av 50-tallet – den gang rock&roll var størst, bilene større, jentene gikk i swingskjørt og gutta hadde «grease» i håret. Men selv om vi skal tilbake i tid lover produsentene en sceneproduksjon anno 2020 med det siste innen lys, lyd og LED. Dette blir den første store musikalsatsningen i denne skala i Trondheim, så gjør dere klare for skuddårsfest og en skikkelig hitparade i Trondeim Spektrum!

Les mer og kjøp billetter her!

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page