top of page

Idrettsgalla 2017

Helene Olafsen debuterer som programleder og skal lede den 17. Idrettsgallaen i rekken sammen med Atle Pettersen. Direktesendingen på NRK1 går fra Hamar OL-Amfi lørdag 6. januar og StarWorks har sceneregien.


For første gang i Idrettsgallaens 16-årige historie er en idrettsutøver med som programleder for sendingen. Snøbrettkjøreren Helene Olafsen ble verdensmester i 2009 og har i tillegg flere medaljer fra VM og X-Games, før hun la opp høsten 2016.

– Da jeg ble spurt om å lede Idrettsgallaen, var min første reaksjon «Hæ?», forteller Helene Olafsen. – Men så tenkte jeg «Hvorfor ikke?» Selv om det sikkert er dristig av NRK å la meg gjøre dette, er det en verden jeg kjenner godt, og det skal bli gøy og spennende å utforske dette fra den andre siden, sier hun.

– Helene har en utstråling og energi som vil komme enda bedre fram når hun nå blir programleder. Atle er jo fortsatt ung og lovende, men i denne sammenhengen blir han den rutinerte med masse erfaring både som artist og programleder, sier NRKs prosjektleder for Idrettsgallaen, Torbjørn Sarre-Jensen.

– Det er en stor tillitserklæring fra NRK og utrolig stas å få lede en av årets aller største direktesendinger på TV, sier Atle Pettersen. Han tror det blir litt uvant å ha rollen som den mest erfarne denne gangen. – Tidligere har jeg lent meg på andre med mer rutine. Men jeg er sikker på at Helene vil gjøre det knallbra og at vi skal få det moro, sier «Beat for beat»-programlederen.

StarWorks er med på sceneregi og i redaksjonen.

Foto: NRK

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page