top of page

Idrettsgalla 2019

For 19. år på rad er det klart for idrettens store festaften på nyåret. Lørdag 4. januar er vi tilbake i Hamar hvor vi sender direkte på NRK1. StarWorks har for 4. året på rad sceneregi og medvirker i redaksjonen.

Birgit Skarstein (30) debuterer som programleder når hun i januar skal lede Idrettsgallaen sammen med NRK-profil Nicolay Ramm (30).

– Idrettsgallaen er en galla som står mitt hjerte nært. Jeg brenner sånn for norsk idrett, både bredden og toppen. Jeg synes idrettsfellesskapet vi har er helt fantastisk. Derfor er det utrolig gøy å få være med og sy sammen en så fin feiring av idretten, sier Birgit Skarstein til VG.

Idrettsgallaen blir hennes første programlederjobb.

– Det blir kjempespennende, og det er litt av en debut! Å starte med en så stor livesending, er utrolig kult. Samtidig vet jeg jo ikke helt hva jeg går til. Det er kanskje derfor jeg foreløpig er ganske rolig, sier 30-åringen.

Skarstein har ni VM-medaljer, fem i roing og fire i langrenn. Hun er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing, og har vunnet verdenscupen i begge grener. Hun har deltatt i tre paralympiske leker.

DEBUT: Birgit Skarstein debuterer som programleder. Foto: NRK

Hun fikk forespørsel om å lede gallaen allerede før sommeren, men sa ikke umiddelbart ja. Skarstein er fortsatt aktiv idrettsutøver, og måtte derfor ta en runde med både trener og lagkamerater.

– Sånn er det når man holder på med aktiv idrett. Min første tanke var at det ikke gikk, for jeg trodde ikke jeg hadde tid. Men de har vært veldig kule når det kommer til å tilpasse arbeidet etter min treningsplan, forklarer Skarstein.


Foto: Nrk

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page