top of page

Kvelden før kvelden 2020

Marte Stokstad og Mikkel Niva skal lede årets «Kvelden før kvelden» fra Frognerseteren i Oslo. Selv om dette er en kveld med sterke tradisjoner, så er det likevel viktig med fornyelse og endring, sier underholdningssjef i NRK.

Lille julaften-vertskapet lover humor, kos og litt alvor, og ifølge NRK kommer noen av landets beste artister med gjesteopptredener. Som alltid står også «Grevinnen og hovmesteren» på programmet.

– Nå trenger vi nisser, glorete lysslynger og julemusikk mer enn noensinne, og det blir varmt, gøyalt og hold deg fast, proppa med julestemning, sier programlederne til NRK.

Både Stokstad og Niva synes det er ekstra spesielt å få lov til å holde seerne med selskap på lille julaften i annerledesåret 2020. I tillegg er det nøyaktig 40 år siden NRK sendte sin første «Kvelden før kvelden»-sending.

– «Kvelden før kvelden» er tidenes hyggeligste tradisjon, og med så mange nye situasjoner å forholde seg til i løpet av det siste året skal det bli deilig med gode gamle jula. Det er noe veldig fint med å samles foran skjermen og la julen synke inn over hele landet. Eller faktisk, over hele verden. I år er vi kanskje mer spredt i jula enn noen gang før, sier Niva.

Det er kjendiskokken Eyvind Hellstrøm som står for matlagingen under sendingen, slik han har gjort de siste ni årene.

– Det blir trivelig å være gjestekokk i «Kvelden før Kvelden» igjen, men jeg kommer til å savne assistenten min, Ingrid Espelid Hovig, som var sammen med meg sist gang, sier Hellstrøm til NRK.

Mattias fra Starworks har sceneregi.

Foto: NRK

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page