top of page

Moulin Rouge - The Musical

Mattias fra StarWorks har regi på Tarans store musikalsatsning på Chateau Neuf! Forestillingen har skandinavisk premiere 30. august 2023.

21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen MOULIN ROUGE! – med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, kan vi nå avsløre at den Tony ® award-vinnende Broadwaymusikalen basert på filmen skal settes opp for første gang i Norge i en unik “non-replica”-produksjon.

Moulin Rouge! The Musical har premiere 30. august på Chateau Neuf i Oslo, som vil bli fullstendig forvandlet til den legendariske nattklubben i Paris på slutten av 1800-tallet. Tiden er “La Belle Époque” – atmosfæren er magisk!

Denne overdådige og stjernespekkede forestillingen vil være den aller største og mest påkostede produksjonen på Chateau Neuf til dags dato.

En sanselig eksplosjon med over 70 av musikkhistoriens største hits

Moulin Rouge! The Musical kommer til å bli en ut-av-kroppen-opplevelse. En sexy, flamboyant sanselig eksplosjon for øyne, ører, hjerte og sjel. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Et manus med en bevegende kjærlighetshistorie i sentrum. De mest spektakulære kulissene og kostymene. Et vell av kjente og kjære sanger vi kjenner og elsker – både fra filmen og i tillegg mange nye!

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page