top of page

Peter Pan går til helvete


I januar åpner Chateau Neuf dørene for den største og mest kaotiske latterfesten noensinne – suksesskomedien «Peter Pan går til helvete».I hovedrollene finner vi et stjernespekket lag bestående av blant andre Atle Antonsen, Trond Fausa, Vidar Magnussen, Siw Anita Andersen, Nils-Ingar Aadne og Kristine Grændsen.


«Peter Pan går til helvete» er den første norske versjonen av  «Peter Pan Goes Wrong», som har solgt fulle hus i bl. a. New York, London og Stockholm.

I forestillingen møter publikum en tafatt, men hjertevarm gruppe amatørskuespillere som sammen skal iscenesette den klassiske fortellingen om Peter Pan. Det går derimot overhodet ikke etter planen, og allerede før sceneteppet har gått opp møter de på store utfordringer. Snart har de blitt viklet inn i et uløselig virvar av scenetekniske problemer, flygende uhell og reinspikket galskap, samtidig som de forsøker å fullføre den folkekjære forestillingen mot alle odds. Kommer de noen gang til Neverland?


Katastrofekomedien «Peter Pan går til helvete» har premiere 23. januar 2025 på Chateau Neuf. Regi er ved Kim Haugen og scenografi og kostyme ved Lucy Osborne. Produseres av Taran, StarWorks og Over Norge i samarbeid med Nordiska ApS.

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page