top of page

SHOW DEVIDA

 

Show deVida er en av Norges fremste leverandører av show og scenekunst til næringslivet, TV og kulturelle produksjoner. De har levert show til arrangementer i både inn- og utland siden 2011.

 

Show deVida har en nyskapende og unik kunstform og de blander scenekunst med teknologi og tilpasser mer enn gjerne konsept etter kundens ønske. 

Med over 200 bookinger årlig har de opptrådt på arenaer som Oslo spektrum, Globen og Telenor Arena. De har medvirket i TV-produksjoner som "Stjernekamp", "Skal vi danse" og "Gullfisken", og opptrådt på internasjonale scener i blandt annet Monaco, Hellas og Frankrike. 

 

Show deVida produserer alt fra enkeltstående innslag til en fullstendig helaftenproduksjon med dansere, sangere, luftakrobater og fakirer. De legger sitt hjerte og sjel i utførelsen av hver minste detalj på hvert eneste arrangement. De er enere i å skape stemning, spre glede og få med oss publikum.

Show deVida har sterkt fokus på kvalitet og innovasjon og er uredde, tør å tenke nytt, og har en unik fremstillingsevne. Lysshow møter dans i en teknologisk nyvinning. Dette er scenekunst av en ny dimensjon.

Book dem alene eller sammen med orkesteret Swing' It i en Great Gatsby-teamkveld som gjestene sent vil glemme!

Du kan lese mer om Show deVida på deres egne hjemmesider her. Ta kontakt dersom du ønsker å booke dem til ditt neste arrangement hos oss!

Showdevida2.jpg
bottom of page