top of page
Tore_Optimist_small_round.png

(+47) 922 23 709

icon-tilbake.png
  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle

Tore Sergei Myklebust

CEO | Produsent | Regissør

Tore har jobbet på og bakom scenen i flere år. Han kommer opprinnelig fra Uskedalen på vestlandet og har jobbet mange år i utlandet men har siden år 2000 vært fast bosatt i Oslo.

 

Han har medvirket i produksjoner som Gullruten, Nordic Music Awards, Beat for Beat, Amanda og Spellemannprisen. Han har deltatt som artist i bl.a. Melodi Grand Prix med låta "Goodbye to Yesterday" som ble mest spilt og hadde flest første plasser på Norsktoppen i 2007.

 

Han har medvirket i musikal, film og tv og vært fast vokalist i Skal vi danse på Tv2 samt i Blue Moon Band. Videre har han turnert flere ganger i Asia med eget band og jobbet sammen med artister som Wenche Myhre, Carola, Vonda Sheppard, Tommy Körberg, Laura Pausini, Eric Gadd, Lillbabs mfl. Du har bl.a. sett ham i I Blanke Messingen, Evita, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Hotel Cæsar m.fl.

 

Senest har han hatt regi for bl.a. Norske Talenter, TV2 Artistgalla, Idrettsgalla og Melodi Grand Prix samt Grunnlovens 200-års jubileum på Eidsvoll (NRK), sommershow i Halden, Marcus & Martinus i Spektum og NRK Supersommer på Operataket. Høsten 2020 regisserte han Musical Express og våren 2022 musikalen Jersey Boys på Chateau Neuf.

For tiden er han daglig leder og produsent på Christiania Teater i Oslo. Teateret driftes av StarWorks og Over Norge.

 

Tore har sin utdannelse fra Universitetet i Bergen, Master of Media i Stockholm og Ledelse av film, tv og sceneproduksjon på BI i Oslo.

bottom of page