top of page
Tore_Optimist_small_round.png

(+47) 922 23 709

icon-tilbake.png
  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle

Tore Sergei Myklebust

CEO | Produsent | Regissør

Tore har jobbet på og bakom scenen i flere år. Han kommer fra Uskedalen på vestlandet og har jobbet mange år i utlandet men har siden år 2000 vært fast bosatt i Oslo.

 

Han har medvirket i produksjoner som Gullruten, Nordic Music Awards, Beat for Beat, Amanda og Spellemannprisen. Han har deltatt som artist i bl.a. Melodi Grand Prix med låta Goodbye to Yesterday som ble mest spilt og hatt flest første plasser på Norsktoppen i 2007.

 

Han har medvirket i musikal, film og tv og vært fast vokalist i Skal vi danse på Tv2 samt i Blue Moon Band. Videre har han turnert flere ganger i Asia med eget band og jobbet sammen med artister som Wenche Myhre, Carola, Vonda Sheppard, Tommy Körberg, Laura Pausini, Eric Gadd, Lillbabs mfl. Du har bl.a. sett ham i I Blanke Messingen, Evita, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Hotel Cæsar m.fl.

 

Senest har han hatt regi for bl.a. Norske Talenter, TV2 Artistgalla, Idrettsgalla og Melodi Grand Prix samt Grunnlovens 200-års jubileum på Eidsvoll (NRK), sommershow i Halden, Marcus & Martinus i Spektum og NRK Supersommer på Operataket. Høsten 2020 regisserer han Musical Express og våren 2022 musikalen Jersey Boys på Chateau Neuf.

 

Tore har sin utdannelse fra Universitetet i Bergen, Master of Media i Stockholm og Ledelse av film, tv og sceneproduksjon på BI i Oslo.

bottom of page