top of page

Jersey Boys

Den prisvinnende Broadway-musikalen «Jersey Boys» som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons kommer endelig til Norge.

Musikalen har vunnet 55 prestisjetunge internasjonale priser, inkludert en amerikansk Tony® og en engelsk Oliver® for beste musikal. I tillegg har den vunnet en Grammy® og solgt millioner av billetter verden over.

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. Vi følger bandet fra starten av karrieren, gjennom harde tider med mange personlige nederlag – og fram til den overveldende suksessen som gjorde de imøtekommende arbeiderklasseguttene til symbolet for en hel generasjon. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Før de fylte 30 år hadde de solgt over 175 millioner album!


Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat, på vei mot toppen, med spillegjeld, mafiaforbindelser, fengselsstraffer, interne konflikter og uutholdelig sorg. Vi inviterer deg til å oppleve denne sanne biografien som nok en gang har gjort The Four Seasons til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’».

I rollene finner du Atle Pettersen som Frankie Valli, Mathias Luppichini som Tommy DeVito, Thomas Stokke som Bob Gaudio og Alexander Langset som Nick Massi. I tillegg er det et stort ensemble og levende orkester.

Regi er ved Tore Sergei Myklebust, koreografi ved Kirsty McDonald, musikalsk ansvarlig er Hans Einar Apelland og scenograf/kostymedesign er ved Takis.

Norgespremiere 27. januar 2022. Spilletid: ca 2 timer 40 min inkl pause. Anbefalt aldersgrense 12 år.


93 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page