top of page

Musical Express

Musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling og framført av Norges ypperste artister. Spenn fast setebeltet og gjør deg klar for tidenes musikalbonanza!

Forestillingen bygger på et konsept av stjerneregissør Hans Marklund som står bak noen av Sveriges største krogshow-suksesser. Musical Express så dagens lys på sagnomsuste Hamburger Börs i Stockholm i 1994 med Pernilla Wahlgren, Peter Jöback, Karl Dyall og Lizette Påhlsson på scenen. Showet ble en umiddelbar suksess og turnerte rundt i landet i flere år.

23. juni er det klart for premiere på den norske utgaven av forestillingen på Hotel Klubben i Tønsberg og på scenen står Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Espen Grjotheim. Sammen med regissør Tore Sergei Myklebust og musikalsk ansvarlig og kapellmester Christian Stähler har de satt sammen sine største favoritter både fra Broadway, West End og en og annen nordisk perle og du kan bl. a. glede deg til å høre personlige tolkninger fra Fame, Cabaret, Les Miserablés, Flashdance, Jersey Boys, Så som i himmelen, Jesus Christ Superstar, Optimist og mange fler.

Kirsty McDonald har koreografi. Johan Osuldsen har bidratt med et spesialskrevet nummer som hyller norsk musikkteater-historie. Bjørn H. Kruse har arrangert en nydelig acapella-versjon av en av tidenes mest kjente sanger som stammer fra musikalen Carousel. Simen Hovd kaster både artister og musikere ut på dypt vann og har laget grunnlaget for et 100% improvisert Disney-nummer som dermed blir nytt hver kveld og Simen Sand har skrevet sangteksten til åpningsnummeret.

Forestillingen varer i ca. 80 minutter uten pause. Les mer på showweb.no
26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page