top of page

Reidun og Per elsker musikaler

Hva skjer når to av Norges beste og mest allsidige sangere møtes for å leke seg frem til en forestilling med musikallåter?


Opera- og musikalsangeren Per Vollestad ringer sangerinnen og musikalartisten Reidun Sæther for å leke med ideer og muligheter til en forestilling. I REIDUN & PER ELSKER MUSIKALER opplever du de to fremføre de beste låtene fra de største musikalene i en kjærlighetsfull og leken hyllest til en sjanger både de og publikum elsker!


Per Vollestad har ikke jobbet med Reidun Sæther siden de spilte sammen i Cats for fire år siden. Så får Per en vill idé. En flyvetanke. Han kontakter Reidun med ideen om en forestilling…


Slik starter drømmen og tanken om en musikalforestilling for to som elsker sjangeren. Bli med på Reidun og Pers lek med klisjeer, drømmeroller og fråtsing i kjente musikallåter. I havet av kjente låter er det mange de absolutt vil gjøre, noen de (tror) de ikke vil gjøre og en del de tenker at de absolutt aldri skal gjøre.


Vi garanterer at kvelden med Reidun og Per blir en feiring av musikalenes verden som vil inneholde store slagere fra populære musikaler!

Følg med for info om høstens store musikalturné!


Med: Reidun Sæther og Per Vollestad

Manus: Runar Borge

Regi: Mattias Carlsson (Starworks)

Musikalsk ansvarlig: Hans Einar Apelland

Produsent: Thalia Teater


SPILLEPLAN:

Ons. 11. september kl. 19.00: Lillestrøm Kultursenter

Tors. 12. september kl. 19.00: Lillestrøm Kultursenter

Fre. 20. september kl. 19.00: Drammens Teater

Lør. 21. september kl. 19.00: Drammens Teater

Fre. 18. oktober kl. 20.00: Ullensaker Kulturhus10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentarai

Įvertinta 0 iš 5 žvaigždučių.
Kol kas nėra įvertinimų

Pridėti vertinimą
bottom of page